Magazin > Odnosi in prosti čas
43 ogledov

Trenutki, ko je ona pripravljena na seks

seks partner erotika erotično Shutterstock
Malokdaj se zgodi, da moškim ni do seksa, se pa večina moških strinja, da se bolj redko zgodi, da je ženska navdušena nad idejo, da bi seksala. A seveda, temu ni tako …

Čas kreativnosti
Če se vaša izbranka odloči, da bo skuhala prav posebno kosilo ali da bo preuredila sobo, da bo risala ali karkoli podobnega, je čas za seks. Njeno kreativnost lahko izkoristita tudi med rjuhami.

Abstinenca

Če veste, da je dekle že nekaj časa samska, lahko poskusite in se prikradete k njej v posteljo. Morda že nekaj časa ni seksala in ji manjka le divjega seksa, ki bo potešil abstinenco.

Ljubezen na daljavo
Čeprav so lahko ljubezni na daljavo zakomplicirane, lahko pozitivno učinkujejo na vaše seksualno življenje. Ko se dolgo časa ne vidite, je seks lahko divji in fantastičen.

Zabava
Nič je ne bo ogrelo tako, kot dobra zabava in ples z vami na plesišču. Dve vroči telesi, malo alkohola in njene misli odplavajo v drugo dimenzijo.

Ovulacija
Dva tedna od prvega dne njene menstruacije se začne ovulacija. Veliko žensk je prav v tem času najbolj pohotnih. Če slučajno veste, kdaj je imela menstruacijo, preštejte do 14 in sreča bo na vaši strani.

Ljubosumje
Ne gre za psihološko ljubosumje, bolj gre za majhno in nedolžno ljubosumje, ki jo ravno dovolj "pogreje“, da vam želi dokazati, da je ona prava za vas.

Stres
Najboljše zdravilo za stres je seks. Vedno.

Srečni trenutki
Če je bila na delu pohvaljena, če si je kupila nove čevlje, če je diplomirala, postala teta ali karkoli drugega, kar jo je spravilo v boljšo voljo, je za vas super priložnost. Najbrž se ne bo odrekla dobremu seksu, kajne?

Kreganje
Ko se zaradi malenkosti hudo spreta in ne vesta, kaj bi eden z drugim, je verjetno idealno, da se iz same jeze spustita med rjuhe in tam zgladita vse spore.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.