Šport > Nogomet
21 ogledov

Trepetajo pred hrvaškimi huligani

hrvaška navijači huligani EPA
Hrvaško reprezentanco v petek čaka dodatna kvalifikacijska tekma za SP 2014 proti Islandiji, v Reykyaviku pa v strahu pričakujejo hrvaške huligane.

''Kmalu k nam prihajajo huligani s Hrvaške,'' piše spletni portal Visir.is in v nadaljevanju razkriva, da je morala hrvaška nogometna zveza plačati 50.000 švicarskih frankov, ker so navijači kockastih Belgiji pripravili ustaški pozdrav in na tekmo s Škotsko pretihotapili pirotehnična sredstva. Navedb islandskega medija ni potrdila ne HNS ne Mednarodna nogometna zveza (Fifa).

Islandci se bojijo, da bodo hrvaški navijači upravičili svoj negativen sloves. ''Tisti navijači, ki niso kupili vstopnice, jih bodo kupili od lokalnih prebivalcev. Mnogi bodo prišli brez vstopnice, a nameravajo na tekmo. To so 'navijači', ki so delali težave na Škotskem in jih vedno delajo na Hrvaškem. Prejeli smo obvestilo njihove policije in skupaj bomo poskušali preprečiti nerede,'' je povedal Johann Gunnar Kristinsson, ki skrbi za organizacijo tekme.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.