Šport > Nogomet
23 ogledov

Tri četrtine navijačev za Casillasov odhod

iker casillas diego lopez EPA
Kar tri četrtine bralcev Marce meni, da bi moral legendarni vratar zapustiti Madrid, potem ko je postalo jasno, da ni prva izbira Carla Ancelottija.

Ali naj Iker Casillas zapusti Real Madrid? Kar 75 odstotkov bralcev madridske Marce, ki so glasovali v spletni anketi, podpira odhod legendarnega vratarja.

Casillas, ki ga je Diego López izrinil iz začetne enajsterice, je dolgoletna klubska legenda in tako mnenja bralcev časnika in portala, ki je vedno dobro obveščen o dogajanju v Realu, ne gre jemati kot dokaz nezaupanja madridskih navijačev, pač pa zgolj kot potrditev domneve, da bi si Iker zaslužil braniti iz tedna v teden.

Man United in Arsenal na preži

Carlo Ancelotti se je namreč v ponedeljek že drugo prvenstveno tekmo zapored odločil pustiti Casillasa na klopi, tako proti Betisu doma, kot proti Granadi v gosteh pa je Real zabeležil zmago. Za vratarja Ikerjevega kova zanimanja seveda nikoli ne manjka, najbolj zainteresirana se zaenkrat zdita angleška kluba Manchester United in Arsenal.

Casillasovo razmišljanje v zadnjih dneh prestopnega roka, ki se zaključi 2. septembra, pa bo najbrž usmerjalo tudi dejstvo, da po tej sezoni sledi svetovno prvenstvo v Braziliji. Tam se bo španski selektor Vicente del Bosque, ki je Ikerju sicer vedno izkazoval zaupanje, bržkone odločil za vratarja, ki ne bo celotno sezono grel klopi.

Arbeloa: "Ne smemo se prepirati"

"Sezona je dolga, traja enajst mesecev in tako bo lahko vsak prispeval svoj delež. Iker je naš kapetan, ki je zelo izkušen, a obravnavan mora biti enako kot ostali. Razumem in podpiram Ikerja, toda smo profesionalci. Kdorkoli igra, ima našo podporo in tako bi moralo biti tudi pri navijačih. Ostajamo mirni. Moramo spoštovati odločitve našega trenerja in se osredotočiti na ekipo. Že tako imamo preveč sovražnikov, da bi se prepirali med seboj," je glede celotne situacije povedal bočni branilec Reala Álvaro Arbeloa.

Iker za Real ni začel tekme že več kot sedem mesecev, vse odkar se je poškodoval v Valencii. Zatem je bivši trener Los Blancos José Mourinho v gol postavil Lópeza, ki je priložnost zgrabil z obema rokama.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice