Šport > Nogomet
89 ogledov

Triglavani končali bojkot in začeli s treningi

Gorica Triglav prva liga Coda Ndiaye Kavčič Kongnyuy Anže Petkovšek
Nogometaši kranjskega Triglava so danes prekinili nekajdnevni bojkot treningov, ki so ga začeli zaradi zakasnitve izplačil.

Kot so sporočili iz kluba, so igralci že opravili skupen trening. Za sodelovanje pa so se v Kranju zahvalili Jalnu Pokornu, Petru Stojniču in Davorju Bubanji, ki so s klubom prekinili sodelovanje.

Nogometaši Triglava so se pred dnevi odločili, da ne bodo odigrali prijateljske tekme v bližini Celovca. Danes je kranjski klub sporočil, da je bojkota konec in da so nogometaši po sestankovanju z upravo že opravili skupen trening pod vodstvom trenerja Siniše Brkiča. Delu igralcev so poplačali finančne obveznosti za september, z drugimi pa so dosegli dogovor, da bodo vse obveznosti poravnali do konca tega meseca.

"Zadovoljen sem, da je te agonije konec. Še enkrat poudarjam, da razumem igralce, da so izrazili nezadovoljstvo zaradi zaostanka izplačil finančnih obveznosti. Nikakor pa uprava kluba ne podpira načina protesta, ki je resno ogrozil stabilnost igranja kluba v 1. SNL. Vsem igralcem želim, da prenesejo slogo in moštveni duh iz garderobe tudi na igrišče," je sporočil predsednik kluba Beno Fekonja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.