Magazin > VIP
237 ogledov

Trije Poptevejevi kmeti izbrali zmagovalke, dve odločitvi šokirali

miro, marina
1/3
POP-TV-2
To so dekleta, ki bodo šla z Mirom, Dragom in Matejem na romantično potovanje.

Sinočnja epizoda romantičnega šova Ljubezen po domače se je za tri kandidatke končala z zlomljenim srcem. Šov se namreč bliža koncu in trije Poptevejevi kmetje so se morali odločiti, katero dekle želijo na romantičnem potovanju bolje spoznati.

Prvi se je moral odločiti Miro. "Najraje bi vaju obe obdržal, a nisem tak 'playboy', da bi lahko dve zadovoljil,“ je Miro začel svoj govor, nato pa domov poslal Ireno, ki je po izpadu povedala, da je v nekem trenutku začutila ljubezen, a se je na koncu na žalost obrnilo Marini v prid. Pričakovano, saj se je med njima iskrilo že od prvega dne. Zmagovalka je povedala, da je presrečna, saj je našla moškega svojih sanj.

Odločiti se je moral tudi Drago, ki je izbral Eleno, saj mu je bila že takoj najbolj všeč. Niko je ta odločitev zelo razočarala. "Vse je za nekaj dobro,“ se je tolažila mladenka, ki se je za Dragovo naklonjenost borila bolj kot Elena. Bila je tudi prva, ki jo je Drago poljubil in prva, ki ga je zmasirala.

Nazadnje pa je odločitev padla še na Matejevi kmetiji. Četudi je Metki že na prvem zmenku rekel, da jo vidi z otroškim vozičkom, bo na potovanje z njim šla Urška. Ta ga je sicer takoj, ko je prišla na njegovo posestvo, negativno presenetila, saj je od ljubosumja pobrala šila in kopita, naslednji dan pa se je vrnila na kmetijo. Metka je poraz pričakovala. Matej je povedal, da se je z Urško vedno zabaval in da so bili med njima že od samega začetka iskrivi pogledi.

Komentarjev 2
  • dd 14:33 22.maj 2017.

    Meni je pa super ta oddaja. Ena najboljših. Komaj čakam drugi del-upam da bo.

  • Avatar Džoser
    Džoser 16:10 20.maj 2017.

    Končno konec še ene Poptevejeve limonade,pa kateri normalen človek to gleda?Id naročniki kabelskih programov moramo tako in podobno sranje še ekstra pod prisilo plačati?