Šport > Nogomet
51 ogledov

Trije Slovenci z novim delodajalcem

Duško Basta Jasmin Kurtić Udinese Sassuolo EPA
Tako kot vselej bo tudi tokrat zadnji dan prestopnega roka pester, trije slovenski nogometaši pa so si že pred tem zagootvili novega delodajalca.

Trojica slovenskih igralcev si je v tujini poiskala (začasno) novo moštvo. Po vseh namigovanjih in dogovarjanjih je bil končno sklenjen uradni prestop Jasmina Kurtića iz Sassuola k Torinu. K temu klubu s sredine lestvice italijanske prve lige je reprezentančni vezist odšel na posojo, ki se izteče ob koncu letošnje sezone.

Prav tako dolgo se bo v novem klubu dokazoval nekdanji napadalec Maribora Etien Velikonja. Slednji je barve angleškega premierligaša Cardiffa zamenjal za portugalski Rio Ave, kjer bi igral s statusom posojenega nogometaša. Po zanj neugodnem preteklem letu, ko v prvi postavi kluba iz prestolnice Walesa ni zaigral, se mu tako le obeta bolj svetleča prihodnost.

Maribor pa je sklenil dogovor s škotskim drugoligašem Livingstonom. Tja se za en mesec seli branilec Nejc Mevlja, ki ni dobil veliko priložnosti v vijoličastem dresu slovenskega državnega prvaka. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.