Slovenija > Črna kronika
48 ogledov

Triletnico so imeli zaprto v škatli

Škatla Ameriška policija
V ameriški zvezni državi Indiana so prijeli devet oseb zaradi zlorabe triletne deklice, ki so jo držali zaprto v majni leseni škatli.

Med prijetimi osebami so dekičin oče, 25-letni Christopher Short in njegova 42-letna žena Dona Short ter 18-letna Patricia Meeks. Policija je pridržala še šest drugih oseb, ki so za primer vedele, a zlorabe deklice niso prijavile pristojnim organom. 

Policija je deklico našla spečo v lesenem zaboju, kjer so našli tudi mrtve insekte. Oče deklice in njegova žena sta se izgovarjala, da je deklica prostovoljno splezala v leseni zaboj.

Policija je ugotovila, da so deklico imeli zaprto v zaboju "dalj časa". Za zdaj ni znano, ali je bila deklica poškodovana oz. v kakšnem stanju so jo našli. Prevzele so jo socialne službe, kakor tudi pet preostalih otrok, ki so jih našli pri zakoncih Short. 

Nedoumljivo odkritje

"Še nikoli nisem videl česa takega," je povedal šerif Jeffrey Richwine, ki je posredoval v omenjenem primeru. "Tja greš in si misliš, da to ne more biti res. Nihče ne bo imel deklice v malem zaboju, to se ne more zgoditi. Nato prideš tja in vidiš, kar ne moreš verjetni. Misliš si: 'O moj bog, kdo bi storil kaj takega!". 

Škatla | Avtor: Ameriška policija Ameriška policija

Med preostalimi pridržanimi so Derrick Butala (36), Shawn Griffin (18), Michael Meeks (19) Thelma Meeks (38), Anna Senesac (19) in Timothy Senesac (18).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.