Slovenija > Črna kronika
98 ogledov

Trk je bil za 22-letnega motorista usoden

Nesreča motorista (fotografija je simbolna). Profimedia Nesreča motorista (fotografija je simbolna).
Znanih je več informacij o četrtkovi prometni nesreči, v kateri se je smrtno ponesrečil voznik motornega kolesa.

Celjski policisti so bili v četrtek okoli 17. ure obveščeni o prometni nesreči, ki se je zgodila v Lembergu. V trčenju osebnega vozila, ki ga je vozila 44-letna voznica, in motornega kolesa se je 22-letni voznik motornega kolesa tako hudo poškodoval, da je umrl na kraju nesreče. 

Pred tem so poročali o nesreči na Črneški gori, v katerei je umrl 49-letni voznik, ki je zapeljal z vozišča. 

To sta bili že 20 in 21 žrtvi prometnih nesreč na Celjskem in Koroškem. 

Sinoči se je nekaj po 19. uri zgodila huda prometna nesreča na Prevaljah. 58-letna voznica je na označenem prehodu za pešce trčila v 80-letnega pešca, ki se je v nesreči hudo poškodoval. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
  • allstarr111 15:49 30.december 2016.

    a čmo jih kr prepovedat ? ker to je edino kar naši ne glede na barvo dejansko ZNAJO delat, razen prepovedi in novih kazni ne zna noben narest reda nikjer, razen pri PETARDAH se so se policjoti izkazali, pač se ...prikaži več dva smrkavca mal čez rit, in evo podatkov, ta večje ribe se jih pa ne bojijo in zato ta tehnika tam ne uspeva, druge pa tko ne poznajo + ne smejo nč narest ker je tak ukaz.

  • Avatar Leon
    Leon 14:40 30.december 2016.

    22-letni voznik motornega kolesa tako hudo poškodoval, da je umrl na kraju nesreče. Gre za voznika cross motorja ,ki žal prevečkrat ogrožajo sebe in vse udeležence v prometu . V tem delu je policija neodločna in se izgovarja na nezmožnost ...prikaži večst ukrepanja zoper voznike cross motorjev ,kar pa je čisto sprenevedanje .Stanje je kritično ,ker nihče ne ukrepa. Žal še bomo pokopali več mladih .