Šport
18 ogledov

Troicki norel v Rimu: "ugrabil" tudi snemalca

Troicki Gulbis masters Rim snemalec kamera Youtube
Spomladanski meseci pred Roland Garrosom očitno niso naklonjeni srbskim teniškim igralcem. Po številki ena svetovnega tenisa Novaku Đokoviću, ki je norel na turnirju v Madridu, je tokrat za zabavo gledalcev ob igrišču v Rimu poskrbel njegov rojak Viktor Troicki. Beograjčan se je spustil v prerekanje s sodnikom in na pomoč poklical snemalca.

Glavni sodnik Cedric Mourier je na sredinem dvoboju med srbskim teniškim igralcem Viktorjem Troickim in Latvijcem Ernestsom Gulbisom v drugem nizu razveljavil odločitev enega izmed linijskih sodnikov in dosodil, da je udarec Troickega prečkal osnovno črto.

Beograjčana, ki je tako v prvi igri drugega niza izgubil svoj začetni udarec, je glavni sodnik ob nestrinjanju nato povabil, da si skupaj ogledata sporni odtis žogice, kar je Troickega ob nestrinjanju z razlago povsem razbesnelo.

"Daj no! Daj no! Veš, da nimaš prav! Daj no!" je začel kričati Troicki. "Veš, da si se zmotil, zdaj pa nočeš preklicati svoje odločitve! Tako ne morem igrati!" je nadaljeval Troicki, ki ga je sodnik prepričeval, da je med odtisom in črto viden razmak, kar pomeni, da je njegov udarec pristal zunaj igrišča.

Videlo se je iz vesolja

"Vedno misliš, da imaš prav, ampak nimaš," je bil prepričan srbski igralec. "Iz vesolja lahko vidiš, da je tam!" je ob smehu in aplavzu avditorija v Rimu, ki je med prerekanjem povsem utihnil, pribil Troicki. Grozil je tudi, da ne bo več igral, nato pa s seboj do črte odpeljal tudi snemalca, slednji pa je ob navdušenju gledalcev posnel "kraj zločina".

Troicki je dvoboj izgubil z dvakrat po 1:6. Zanimivo, kako se vloge v tenisu hitro obrnejo. Še manj kot mesec dni nazaj smo pisali o epskem "živčnem zlomu" Gulbisa, ki je povsem podivjal na mastersu v Monte Carlu. Tokrat je bil bolj miren.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.