• Pet 15 do 21 °C
  • Sob 16 do 23 °C
  • Ned 16 do 23 °C
več na vreme.net

Pripor

6 komentarjev

Trumpovega človeka ujeli z mladoletnikom in drogo

Nova skrb za ameriškega predsednika Dolanda Trumpa. Vidnega člana njegovega tima v Oklahomi, Ralpha Shorteyja, je policija prijela zaradi sodelovanja pri prostituciji z mladoletniki. Ujeli so ga v motelu z najstnikom in drogo, poroča Independent.

B. B. / Moore

 

(Foto: Youtube)

35-letni republikanski politik Ralph Shortey se je med nedavno predsedniško kampanjo v ZDA predstavljal kot zagovornik tradicionalnih družinskih vrednot. Leta 2010 je postal senator v Oklahomi.

Kot poroča Independent so republikanca prijeli 9. marca; v motelu mu je družbo delal 17-letni fant. V policijskem zapisniku je med drugim zapisano: "Preiskovalci so v sobi zaznali močan vonj po marihuani, v nahrbtniku osumljenega je bil zaprt zavojček kondomov."

Politika so odpeljali v pristojni pripor v mestu Moore, a že čez dve uri je bil ob varščini 100 tisoč dolarjev izpuščen. 

V Oklahomi zahtevajo njegov odstop, med drugim se za to zavzema tudi republikanska guvernerka Mary Fallin. "Obtožbe zoper njega niso odraz osebnosti in obnašanja, kakršne pričakujemo s strani naših uslužbencev."

35-letni politik se je med drugim v svojih političnih zavzemanjih jasno opredelil za pravico do nošenja orožja v ZDA, glasno pa zagovarja tudi, da ženske ne bi smele imeti pravico do splava.

dezurni@zurnal24.si

Vsebine, ki bi vas morda zanimale

Komentarjev (6)

Za oddajo komentarja morate biti prijavljeni!

Morda vas še zanima