Magazin > VIP
53 ogledov

Truplo Hiltonove še vedno v mrtvašnici

Francesca Hilton, Zsa Zsa Gabor Profimedias
Truplo Francesce Hilton, hčerke Zsa Zse Gabor, še vedno leži v mrtvašnici.

Francesca Hilton je v starosti 68 let, po vsej verjetnosti zaradi srčne kapi, umrla pred enim tednom. Njen očim Frederic von Anhalt, mož Zsa Zse Gabor, je za medije povedal, da je treba preveriti, ali morda ne gre za samomor. Francesca naj bi namreč v preteklosti večkrat izjavila, da želi umreti. Losangeleški mrliški oglednik je zato v nedeljo izvedel obdukcijo. Rezultati še niso znani.

Oglasil pa se je nekdanji tiskovni predstavnik Gaborjeve Edward Lozzi, ki za smrt 67-letnice krivi  Frederica von Anhalta. "Tisti, ki so Francesco poznali, vedo, da je bil zanjo usoden srčni napad, ki ga je sprožil stres zaradi Frederica von Anhalta,“ je izjavil Lozzi.

Hiltonova, katere oče je slavni Conrad Hilton, pradedek Paris Hilton, je zadnje mesece svojega življenja prebila na cesti. Spala je v svoji 18 let stari toyoti. "Živim z morilci,“ je nekoč izjavila Hiltonova.

Kdo bo prevzel truplo?

Za zdaj tudi ni znano, kdo bo nesrečnico pokopal. Ameriški mediji pišejo, da lahko pride do velikega prepira med očimom Hiltonove in njenimi prijatelji, med katere spada tudi Lozzi, ki je prepričan, da bi bila  Francesca razočarana, če bi nad njenim pogrebom bdel Von Anhalt, s katerim je bila več mesecu v sporu, ker je ni spustil k bolni materi.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.