Slovenija > Črna kronika
57 ogledov

Tržičan po prepiru ubil domačina

umor Anže Petkovšek
V četrtek zvečer je star znanec policije in medijev v večstanovanjski hiši v Tržiču med nasilnim prepirom in prerivanjem ubil domačina.

"Morilec in žrtev sta bila že obravnavana zaradi različnih nezakonitih dejanj.  Osumljenec  je  po  dejanju  s kraja pobegnil, vendar smo ga kmalu izsledili in prijeli," so sporočili s kranjske policijske uprave.

Neuradno smo izvedeli, da je bil morilec večkrat že izpostavljen tudi v medijih.

Kriminalisti so mu včeraj odvzeli prostost, nadaljujejo pa z zbiranjem obvestil v zvezi z dogodkom. Morilcu grozi do petnajstih let zaporne kazni. Preiskava še še poteka.

Posredi ženska?

Uboj se je zgodil na Koroški cesti. Po pričanju domačinov naj bi bil umrli eden iz skupine šesterice, starih med 40 in 50 let, ki se potikajo po mestu, saj nimajo urejenih bivalnih razmer. Člani skupine naj bi se med seboj večkrat prepirali, menda naj bi bil tudi osumljenec del te zružbe, je pričevanja domačinov povzel STA.

Spletni Gorenjski glas pa poroča, da sta se sprla 40-letnik in nekaj let mlajši moški. Spor naj bi nastal zaradi ženske. Prepir se je pričel že ob vstopu dvojice v stavbo, nadaljeval pa v prvem nadstropju. Žrtev naj bi z glavo udarila ob štedilnik, ki je stal na hodniku.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.