Šport > Nogomet
39 ogledov

Tu je pristal Mario Balotelli

mario balotelli EPA
Kontroverzni italijanski nogometni napadalec Mario Balotelli bo kariero nadaljeval pri francoskem prvoligašu Nici. Koliko denarja so Francozi odšteli Liverpoolu za prestop 26-letnika, ni znano.

Britanski mediji so poročali, da je Mario Balotelli prestopil kot prost igralec, tako da Liverpoolu ne bo treba do konca izplačati bogate pogodbe, česar so se pri rdečih bali po tem, ko ga nobeden od evropskih klubov ni želel v svojih vrstah.

Balotellijeva kariera je v zadnjih letih v zatonu, pri Nici, ki si je od kijevskega Dinama izposodila Younesa Belhando, upajo, da ga bodo znova "prebudili".

Liverpool je Italijana kupil od Milana leta 2014 za 25 milijonov evrov, a ga že leto pozneje posodil nazaj rdeče-črnim, kjer pa je na 20 tekmah zabil vsega en zadetek.

Balotelli je veljal za izjemnega talenta, blestel na EP 2012 in na pokalu konfederacij leto pozneje, nato pa je njegova kariera začela padati.

Liverpool je sicer drugam poslal tudi srbskega krilnega igralca Lazarja Markovića, posodili so ga lizbonskemu Sportingu, kjer je vratar Slovenec Ažbe Jug.

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.