Šport > Košarka
24 ogledov

Tudi LeBron James se bo preselil med proste igralce

lebron james EPA
Košarkarski "kralj“ LeBron James ne bo podaljšal svoje pogodbe pri ekipi Cleveland Cavaliers, ampak se bo s prvim julijem preselil med proste igralce.

Košarkar LeBron James ne bo podaljšal svoje pogodbe pri ekipi Cleveland Cavaliers, ki bi mu v prihodnji sezoni prinesla okoli dvajset milijonov evrov. Poznavalci severonameriške košarkarske lige NBA pa pričakujejo, da se bo James vrnil k ekipi, le za več denarja.

Kakor poroča NBA.com želijo Cavaliersi obdržati Jamesa v svojih vrstah in ga tudi vključevati v odločitve o soigralcih. "Slišimo se skoraj vsak dan. Dobro sodelujemo v različnih pogledih. Odnos je zelo pozitiven,“ je nad Jamesem navdušen športni direktor Cavaliersev David Griffin.

Zvezdnik lige NBA James je ekipo iz Clevelanda letos povedel v finale končnice lige NBA. Oslabljena ekipa Cavaliersev je v finalu končnice zmagala dve tekmi, najbolj zaslužen za to je bil prav James, ki je v povprečju zbral 35,8 točk.

Med proste igralce se med drugimi tudi preselil Goran Dragić (Miami Heat), Dwayne Wade (Miami Heat), Kevin Love (Cleveland Cavaliers) in Marc Gasol (Memphis Grizzlies).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.