Šport > Nogomet
85 ogledov

Tudi Mourinho ostaja zvest

jose mourinho EPA
Portugalski strateg je podpisal novo pogodbo s Chelseajem, ki ga bo na Stamford Bridgeu zadržala do leta 2019.

José Mourinho je po pričakovanjih podpisal novo pogodbo z aktualnim angleškim prvakom, katerega je v lanski sezoni še tretjič v svoji karieri popeljal do naslova Premier League. Nekdanji trener Porta, Interja in Real Madrida se je pred dvema letoma vrnil v zahodni London, kjer je delal že od leta 2004 do 2007. Po vrnitvi k modri ekipi v lasti Romana Abramoviča je ligaški lovoriki dodal še pokalno za njegov osmi naslov z londonskim velikanom.

Chelsla je podaljšanje sodelovanja z Mourinhom, ki bo poteklo leta 2019, oznanil na predvečer uvodnih obračunov nove sezone angleškega prvenstva. ''Če je klub srečen, sem srečen jaz,'' je povedal 52-letnik. ''Mislim, da je podpis nove pogodbe nekaj povsem normalnega. Kontinuiteta je pomembna in upam, da nas v prihodnosti čakajo novi uspehi - za navijače, igralce in klub,'' je dodal Mourinho.

Portugalec je leta 2007 zapustil londonski klub po nesoglasjih s premožnim lastnikom, odnos med nekoč sprtima ljubiteljema nogometne igre pa se je v naslednjih letih nekoliko popravil. Po zmagi v lanski sezoni Premier League je Mourinho izjavil, da bo ostal v Chelseaju, dokler bo tako želel gospod Abramovič.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.