Magazin > VIP
81 ogledov

Tugomir se Jadranki javno opravičuje

jadranka, tugomir voyo.si
Nekdanji tekmovalec Big Brotherja, Tugomir Kočevar, se je Jadranki Lisjak za vse neprimerne komentarje opravičil.

"Jadranka, iskreno se ti opravičujem za vse zapise, ki so te prizadeli. Želim ti srečno in uspešno prihodnost," je na družbenem omrežju zapisal Tugomir in navdušil svoje Facebook prijatelje.

Kot je znano, so Jadranko njegovi komentarji na račun njene postave in celo opekline, ki ni bila nedolžna, zelo prizadeli.

41-letnica je opravičilo videla, a meni, da gre za novo provokacijo. "Naj dela, kar hoče. Žalil me je, da bom klošarka. Opravičil se je po tem, ko ga je poklical moj prijatelj, naj neha, sicer ga bo poiskal in se bosta zmenila na štiri oči. Žalil me je v dno srca. Kaj sem mu naredila? Žal mi je, da mi ga je Big Borther dodelil za sorodno dušo. Uničil me je,“ je Jadranka povedala za Žurnal24.

Med Tugomirjem in Jadranko je v hiši Big Brother večkrat počilo, tudi zato, ker Jadranka Tugomirjevega humorja ni razumela. Nekdanja tekmovalca bi se v hiši skoraj stepla. Kaj se je zgodilo, lahko preberete TUKAJ.

Tugomir se na naš klic ni odzval.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.