Magazin > Film & Glasba & TV
716 ogledov

Tuja blogerja najbolj nesramna do Zalinega nastopa

Deban in William Youtube
Britanska navdušenca nad Evrovizijo sta komentirala vseh 16 pesmi, ki smo jih lahko videli na Emi. Poglejte, katere so jima bile všeč in katere sploh ne.

Deban in William iz Velike Britanije sta velika navdušenca nad Evrovizijo. Na svojem video blogu na YouTubu redno objavljata kritike pesmi, ki so potencialni tekmovalci Evrovizije. Poslušala sta tudi izseke vseh 16. pesmi, ki smo jih letos slišali na Emi in ju pokomentirala.

Najbolj sta bila navdušena nad Alyo, Raiven, BQL, Niko Zorjan in United Pandaz & Arsello feat. Alex Volasko. Vse štiri pesmi sta jima bile všeč takoj in brez oklevanja. Pri Alexu Volasku sta izpostavila, da ju spominja na hit iz Ibize, pri Alyi pa, da bi jo z veseljem spoznala. Za pesem BQL pa sta povedala: "Uh, na koncu se mi zdi, kot da ima malce kubanskega pridiha! Všeč mi je!"

Najbolj sta skritizirala pesem Ni panike skupine Sell Out in Zalino Lalalalatino. Za Ni panike sta povedala, da ju spominja na vaško pesem, ki jo predvajajo v lokalnem baru: "Predstavljam si, da so si vsi v baru v sorodu in da strežejo zelo nezdravo hrano." Za Zalo pa je Deban rekel: "Joj, spominja me na javno hišo. Predstavljam si, da poje 'lalalatino' in si ob tem slači poceni kose oblačila."

Tudi nad pesmijo Kataye in Duncana Kamakane nista bila najbolj navdušena: "Diabetes bom dobil. Ni mi všeč," je povedal William, Deban pa: "Joj, kako osladno. Predstavljam si ju na robu klifa.“ Na to je William odgovori: "Ja, jaz pa ju porinem s tega klifa."

 
Komentarjev 7
  • Harrison 07:27 22.februar 2017.

    Topla voda. Le kje jih najdete

  • valerijakregar 16:31 21.februar 2017.

    hotela sta le povedati, da zala misli - če ni v glasu, bo pa v stasu.

  • kapibara 14:15 21.februar 2017.

    Ustavni so pobudo povozili..Upam da za vedno !!