Slovenija
10 ogledov

Turbopaketa le še do konca maja

garfika telefon Žurnal24grafika
Konkurenca. Tušmobil in Bob vsak s svojo ponudbo za 14,90 evra. Minute in število sporočil niso vse.

Tušmobil in Bob do konca maja ponujata precej velika paketa za isto ceno – 14,90 evra. Bob znova ponuja paket Bigbob, ki sicer stane 9,90 evra, a je treba za gigabajt prenosa podatkov doplačati pet evrov.

Tušmobil v paketu Najbližji 1500 ponuja več minut pogovorov in tretjino več sporočil, a zahteva 24 mesecev vezave, medtem ko je Bigbob brez vezave. Je pa zaradi vezave cenejši nakup telefona. HTC one V bi tako pri Tušmobilu stal 189 evrov, v prosti prodaji pri Simobilu pa 299 evrov.

Komentarjev 9
  • Filipka 11:47 22.maj 2013.

    Dej Oxxo ne nabijaj. Bla na Simobilu kar nekaj časa in ti lahko povem da ima zelo slabo omrežje. Prekinja med pogovori, tudi ko kaže da imaš signal si nedosegljiv. Glede konkurenčnosti se pa motiš. Ker je ravno Tušmobil s ...prikaži več svojimi nizkami cenami paketov prisilil tako Mobitel in Simobil da sta začela nižat cene svojih paketov, ampak prisiljeno. Ve se kdo ma najboljši paket za najnižjo ceno.

  • Oxxo 20:48 21.maj 2013.

    Koliko ti plačuje TUŠ za oglaševanje? A delaš pri Tušu? A ?

  • Oxxo 20:47 21.maj 2013.

    Ne me basat,,,, Tušmobil NIKAKOR nima boljšega omrežja od Simobila! In če kdo - potem je bil Simobil tisti, ki je prevetril konkurenčnost na našem trgu.Tebe pa verjetno TUŠ plačuje za oglaševanje.