Magazin > VIP
31 ogledov

TV-zvezdnica bo živela le še tri mesece

Valerie Harper FameFlynet
Priljubljena ameriška zvezdnica Valerie Harper ima raka na možganih. Kot je sporočila, je pred njo le še nekaj mesecev življenja.

"Ljudje so zaradi Rhonde z mano povezani. Zdaj obstajajo stvari, ki bi jih z njimi rada delila,“ je za People povedala 73-letna zvezdnica serij Rhonda in The Mary Tyler Moore Show.

Harperjeva ima zelo redko obliko raka (leptomeningeal carcinomatosis), ki nastane, ko se rakave celice razširijo v membrano, ki obdaja možgane. Pred njo naj bi bili le še trije meseci življenja. Zvezdnica pravi, da se je, ko je slišala za diagnozo, počutila, kot bi jo nekdo udaril s kladivom. "Neozdravljivo – to je tako jedrnata beseda. Bilo je strašno. Rak v ospredje postavi tisto, kar sami pred sabo prekrivamo. Vse življenje menimo, da ne bomo nikoli umrli. Rak pa pravi: 'Hej, ne tako hitro.',“ je še povedala Harperjeva in dodala, da bo zadnje mesece življenja preživela doma in se ukvarjala s svojim največjim hobijem – vrtnarstvom.

Igralka je sicer že leta 2009 prejela podobno diagnozo. Takrat so zdravniki pri njej odkrili raka na pljučih. "Razmišljam o številnih blagoslovih, ki sem jih bila deležna. Nisem več zamerljiva. Življenje je neverjetno. Živi ga. Ostani čim dlje.“

Besede, ki si jih velja zapomniti.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.