Svet
18 ogledov

Ubil nekdanjo ženo in še pet ljudi

ameriška policija Reuters
Policija v ameriški državi Pensilvaniji še vedno išče 35-letnega vojaškega veterana Bradleyja Williama Stona, ki je v ponedeljek zgodaj zjutraj v predmestju Philadelphie ubil nekdanjo ženo ter pet članov njene družine, začasno ugrabil lastna otroka in izginil v neznano.

Tožilka okrožja Montgomery Risa Vetri Ferman je na novinarski konferenci povedala, da je Stone najprej ustrelil sestro nekdanje soproge, njenega moža ter njuno 14-letno hčerko. Ustrelil je tudi njunega 17-letnega sina, ki pa je preživel in se zdravi v Philadelphii. Njihova trupla so našli nazadnje.

Ugrabil otroka

Najprej so zgodaj zjutraj v kraju Lansdale odkrili trupli Stonove nekdanje tašče in njene matere. Okrog pete ure zjutraj je nato policija prejela telefonski klic od soseda 33-letne Nicole Stone v kraju Lower Salford, ki je slišal strele. Policisti so prišli prepozno in so v stanovanju odkrili njeno truplo.

Stone je vzel s seboj oba svoja otroka, vendar ju je pol ure kasneje odložil pri sosedih v kraju Pennsburg. Nato se je podal naprej v neznano. Policija je uspela zaseči njegov avtomobil in telefon. V Lansdalu so potem posebne policijske enote oblegale stanovanjsko hišo in Stona pozivali k predaji. Odgovora ni bilo in policisti so napadli, vendar odkrili, da je bila hiša prazna.

Stone je leta 2008 nekaj mesecev služil v Iraku, do leta 2011 pa je bil rezervist marincev, pri katerih je delal kot meteorolog. Motiv za njegov morilski pohod še ni znan.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.