Šport > Košarka
64 ogledov

''Ubil te bom, Grčije ne boš zapustil živ''

Dimitris Giannakopoulos Profimedias
Lastnik Panathinaikosa je po tesni zmagi na tretji tekmi evroligaške končnice grozil sodniku Recepu Ankaraliju. ''Grčije ne boš zapustil živ,'' je vpil Dimitri Giannakopoulos.

Panathinaikos se je po porazu na četrti tekmi z moskovskim CSKA poslovil od letošnje sezone košarkarske Evrolige, na dan pa prihajajo informacije o incidentu po tretjem obračunu, ki je po dramatični končnici pripadel Grkom.

Lastnik grškega velikana Dimitris Giannakopoulos se je v zakulisju odločil obračunati z glavnim delilcem pravice, ki je grožnje vkjučil v poročilo o tekmi.

''Minuto po vstopu v slačilnico je skozi vrata prihromel gospod Giannakopoulos, ki sta mu sledila dva moška. Proti sodniku je vrgel veliko svečo, vendar je zadela stol. Bil je izjemno agresiven,'' je v poročilu zapisal glavni sodnik in dodal: ''Giannakopoulos je vpil 'ubil te bom, Grčije ne boš zapustil živ. Obljubim ti. Ubil bom tebe in tvojo družino, to ti obljubim.''

Grški poslovnež se je v navalu besa povsem spozabil in nadaljeval: ''Pred tvojimi očmi bom pof**** tvojo mamo, ženo in otroke.'' Incident je trajal približno dve minuti. ''Najbolj zastrašujoče pa je, da ni bilo ne policistov ne varnostnikov, ki bi nas lahko zaščitili,'' je v poročilu še zapisal Ankarali.

Grški velikan bo moral zaradi divjanja svojega lastnika plačati kazen v višini 150.000 evrov, dodatnih 10.000 zaradi uporabe pirotehnike, 12.000 zaradi motenja z laserji in 8000 zaradi metanja predmetov na parket. Fiba bo tako klub olajšala za 180 tisočakov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.