Slovenija > Črna kronika
13 ogledov

Ubila dveletnega dečka in ga zakopala v gozdu

Otroški copati Profimedias
Še ne dve leti star deček je bil brutalno umorjen v Zvorniku na vzhodu Bosne. Za zločin sta osumljena fantov stric in njegova izvenzakonska partnerica.

Dečka, ki je imel komaj 20 mesecev, je policija iskala od 18. avgusta, ko je bil prijavljen kot pogrešan. "Z iskanjem na terenu so policijski uslužbenci prišli do ugotovitev, da sta F. D. in M. S. najverjetneje odvzela življenje dečku," so sporočili s policijske uprave v Bijelini, ki pokriva področje Zvronika. 

Časnik Dnevni avaz piše, da je policija prijela 38-letnega Mijata Stankića in 34-letno Fato Durak, ki sta priznala, da sta storila zločin. Stankić je po pisanju časnika preiskovalcem tudi povedal, da je truplo dečka zakopal v gozdu na področju Zvornika. 

Mama je dečka in brata zapustila

Po neuradnih informacijah je ubitega dečka in njegovega eno leto mlajšega brata mama zapustila, tamkajšnji center za socialno delo pa ju je zaupal v skrbništvo očetu Slađanu Režiću, ki je policijo opozoril, da je bil njegov sin zadnjič opažen s Fato Durak

Redžić zaradi službe ni mogel ves čas bivati z dečkom, zato sta bila otroka, v soglasju s socialnimi delavci, zaupana v varstvo babici z mamine strani, ki živi v vasi Donja Kamenica pri Zvorniku.

Pri tem sta ji pomagala brat matere dečka in njegova izvenzakonska partnerica, ki sta živela v istem gospodinjstvu kot babica. Motiv strašnega zločina po pisanju tamkajšnjih medijev še ni znan.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.