Šport > Nogomet
34 ogledov

Udarec Arsenalu, Ramseyja še nekaj časa ne bo

Sport 03.11.13, Aaron Ramsey, nogometas Arsenala, VIR: REUTERS Sport 03.11.13, Aaron Ramsey, nogometas Arsenala, VIR: REUTERS
Vodstvo angelškega nogometnega provligaša Arsenala je objavilo, da vezista Aarona Ramseyja še vsaj šest tednov ne bo na igriščih.

Že več kot en mesec je minil, odkar je Aaron Ramsey nazadnje zaigral na tekmah Arsenala. Odlični Valižan, eden od nosilcev igre topničarjev v prvem delu sezone, je zaradi poškodbe stegenske mišice že izpustil kar nekaj tekem, zdaj pa je jasno, da jih bo še več. Trener Arsenala Francoz Arsene Wenger je sporočil, da bo njegovo okrevanje trajalo vsaj še šest tednov.

"Ramseyja ne bo še šest tednov. To je velik udarec za nas, saj je poškodovan tudi Theo Walcott, Mathieu Flamini pa je suspendiran za naslednje štiri tekme, kar nam je zmanjšalo možnosti izbire na nekaterih igralnih mestih," je pred tekmo s Crystal Palacom dejal Wenger, ki bi lahko obžaloval odločitev, da januarja ne okrepi svojega moštva. 

Ramsey je v prvem delu sezone v rdečem dresu dosegel kar 13 zadetkov za klub, ki trenutno zaseda drugo mesto na lestvici, točko za vodilnim Manchester Cityjem

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.