Šport > Nogomet
25 ogledov

Udaril svojega vratarja in dobil rdeči karton

Haris Hajradinović Youtube
Nogometaš iz Bosne in Hercegovine Haris Hajradinović je dobil nenavaden rdeči karton.

Nogometaši ekipe Haugesund so v norveškem prvenstvu gostovali pri Stromsgodsetu, tekma pa ne bo šla ravno v anale kluba, ki je bil ustanovljen leta 1993, najboljšo uvrstitev pa je zabeležil pred tremi leti, ko je bil tretji v najmočnejši norveški ligi.

Haugesund je dvoboj končal z dvema igralcema manj, bizaren pa je predvsem drugi rdeči karton, ki si ga je prislužil Haris Hajradinović. Gostje so že od 28. minute igrali brez Slovaka Filipa Kissa, ta je v vsega osmih minutah prejel dva rumena kartona, domači pa so to znali izkoristiti, v 81. minuti pa so ob vodstvu z 2:0 prišli do enajstmetrovke.

Hajradinović je storil prekršek ob gol avt črti, sodnik pa ni opazil, da je tekmeca spotaknil zunaj kazenskega prostora. Enajstmetrovka je sicer ujezila vratarja Pera Kristiana Bråtveita, ki je nogometašu iz Bosne in Hercegovine najverjetneje poskusil razložiti, da tekmec ni bil nevaren za gol, a Hajradinović ni bil pri volji za kritiko. Svojega vratarja je dvakrat udaril. Glavni sodnik incidenta ni opazil, po posredovanju svojega pomočnika pa je 22-letnemu nogometašu pokazal rdeči karton.

V slabo uteho Hajradinoviću, ki na Norveškem igra kot posojeni igralec belgijskega Genta, ostaja dejstvo, da domači strela z bele točke niso izkoristili. Tekma se je končala z 2:0.

Komentarjev 1
  • Avatar roksa
    roksa 22:45 04.april 2016.

    glupi bosanac