Šport > Nogomet
50 ogledov

Uefa: Sevilla – Maribor tekma visokega tveganja

Sevilla navijači EPA
Evropska nogometna zveza je povratni obračun šestnajstine finala Evropske lige med Sevillo in Mariborom označila za tekmo visokega tveganja.

Trener Štajercev Ante Šimundža svoje vijoličaste bojevnike pripravlja zunaj andaluzijske prestolnice, kjer nekatere skrbijo povračilni ukrepi za tepež, ki so ga bili španski navijači deležni ob vrnitvi iz Maribora. 

"Komisija Uefe je srečanje Sevilla – Maribor označila za tekmo visokega tveganja, da bi se izognili incidentom, kakršni so bili po tekmi v Sloveniji," poročajo španski mediji.

O incidentu na Tepanjah in obžalovanju kluba iz Ljudskega vrta smo že poročali, v ponedeljek pa so za Žurnal24 mariborske privržence posvarili tudi navijači Sevillinega mestnega rivala Betisa.

Na zelenici ob 10.30

V bližini znanega dirkališča v Jerezu je trening nogometašev Maribora na sporedu ob 10.30. Več utrinkov s treninga vijoličastih si boste lahko kmalu ogledali.

Trener Seville Unai Emery je svojim varovancem namenil prost dan, Ivan Rakitić in druščina se bosta v svojem trenažnem centru zbrala šele v sredo dopoldne. 

Komentarjev 7
  • Žurnalček 07:38 27.februar 2014.

    Zatolkel bojo normalnega , ne pa tistega , ki bi ga bilo treba !

  • 1111 15:19 25.februar 2014.

    in to so navijači? ...če jih bodo dobili, še premalo...

  • ac-dc 14:32 25.februar 2014.

    Kar naj grejo gor in kar tam ostanejo.

Sorodne novice