Svet
170 ogledov

Ugrabili so jo v porodnišnici pred 18 leti

Ugrabljena Profimedias
Osemnajstletna Kamiyah Mobley je končno izvedela, kdo so njeni biološki starši. Zdaj prek Facebooka brani svojo ugrabiteljico.

Policisti so že 18 let preiskovali primer ugrabitve novorojenčka s porodnišnice Jacksonville na Floridi. Pred kratkim so se odzvali na namig, da je z dekletom vse v redu in živi normalno življenje pri ugrabiteljici. S pomočjo DNK analiz so potrdili, da gre res za ugrabljeno Kamiyah Mobley.

Policisti so kmalu po ugotovitvi aretirali 51-letno Glorio Williams, ki je pred 18 leti ugrabila novorojenčka. Po poročanju tujih medijev ji je ugrabitev uspela pod pretvezo, da je medicinska sestra.

Posloviti se je morala od "mame"

Biološka družina je bila ob novice presrečna, s Kamiyah so preživeli tudi prvo uro skupaj. 

Ob tem pa se je moralo dekle posloviti od ženske, ki jo je ugrabila, a je bila njena nadomestna mati zadnjih 18 let. Z njo je živela normalno življenje v majhni hiši z imenom Alexis Manigo. Dekle je svojo ugrabiteljico obiskalo tudi v zaporu in jo po poročanju Daily Maila poklicalo “Momma” (mama). Branila jo je tudi po Facebooku in zapisala: Moja mama ni kriminalec. Ugrabiteljica je po zadnjih ugotovitvah le teden pred ugrabitvijo doživela spontani splav, kar je bil najbrž razlog za njeno početje.

Ali bo dekle od zdaj naprej živelo s svojimi biološkimi starši, še ni znano. Na spodnji fotografiji dekle s svojo ugrabiteljico.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.