Šport
35 ogledov

Ugrabili so Tévezovega očima

carlos tevez EPA
Kriminalci so v Buenos Airesu ugrabili očima argentinskega nogometnega zvezdnika Carlosa Téveza.

Kot poročajo argentinski mediji, povzeli pa so jih tudi številni evropski, je bil očim sedanjega člana Juventusa ugrabljen v glavnem mestu Argentine ob sedmi uri zjutraj po lokalnem času.

Napadalci so zahtevali visoko odkupnino, a ugrabitev najverjetneje ni bila že prej načrtovana. Ugrabitelji so namreč sprva zahtevali določeno količino denarja, kasneje pa precej višjo, kar govori v prid temu, da so nekoliko pozneje izvedeli, da imajo v svojih rokah očeta argentinskega nogometnega zvezdnika in da ne gre le za neko osebo z dragim avtomobilom. Carlos Tévez pa se je odpravil v domovino, da uredi vse potrebno za očimovo varno vrnitev.

Odvetnik družine Gustavo Galass je kasneje sporočil, da je bil Segundo Tévez že izpuščen na prostost in da se na dane okoliščine počuti dobro. Ugrabitelji naj bi prejeli odkupnino.

"Zadrževali so ga približno osem ur, v tem času pa je družina prejela dva klica s strani ugrabiteljev, ki so zahtevali visoko vsoto denarja," so v povzetku nesrečne zgodbe zapisali pri argentinskem časopisu Clarín.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.