Magazin
667 ogledov

Ujela je korenjaka in ga zajahala

seks erotika vroča zgodbica Shutterstock
Mojca, dekle sonca in neskončne zabave. Ženska, na kateri je vsaka obleka videti seksi in večna mladostnica, ki nikoli ne kaže svojih pravih let.

Mojca je bila eden večjih talentov na tem svetu, kako moškega spraviti ob pamet in denar. Nikoli ni hrepenela po dragih rečeh, a so ji njeni moški vedno dali vse. Tako je pač vplivala na njih in zato je po končanem razmerju vedno poslušala enake pripombe. Da je bila z njimi zaradi denarja, da je kurbica in da ji v življenju nikoli ne bo lepo, tako kot ji je bilo lepo z njimi. Mojca je vedela, da te besede ne pomenijo ničesar. Še isti dan je bila sposobna ujeti naslednjega, ga izžeti in se že naslednje jutro pogovarjati z drugim. Ničkolikokrat se je zgodilo, da se je prebudila v drugi postelji kot pa je zaspala.

Nazadnje si je na njej znan način privoščila pravo pustolovščino in končala razmerje z zdravnikom, ki je živel v Trnovem. Po kosilu sta sedela v razkošno opremljeni sobi in srebala izbrano vino, ko je leno in počasi prestavila noge, jih prekrižala in dovolila miniki, da je zlezla povsem navzgor. Opazila je doktorjeve oči, ki so bezljale sem in tja, kako se mu je zatresla roka, ki je za pecelj držala fin kozarec in kako je pri sebi globoko vdihnil. Takrat je bil pravi trenutek, da opravi svoje. Odložila je kozarec na mizo in se presedla k njemu. Takoj je dobil rdeča lica in v hlačah je čutil, da bo kmalu na vrsti. Njena roka se je spustila na njegovo stegno, ga božala in se počasi bližala povsem prebujenemu barabinu. Znova je zavzdihnil, potem pa šokiran poslušal njene besede. "Veš dragi ... razmišljala sem." Te besede nikoli niso pomenile kaj dobrega. "Rada bi, da si srečen in mislim, da ob meni to ne boš. Ljubim težave in ti nisi človek, ki bi imel čas, da bi se ubadal z njimi."

Doktor je v sebi začutil, da mu pravkar pravi, da ga bo zapustila, a odzval se ni. Pa saj ni mogel, ko pa mu je z levico že mečkala korenjaka v hlačah. "In, če že morava narazen ... potem lahko to storiva s stilom, mar ne?" je zavzdihnila in potisnila naramnico obleke s svojega ramena. Pred njim sta zablesteli njeni jedri dojki, ki ju je tolikokrat premesil, ju poljubljal cele noči in večkrat celo prihajal med njima. Niti besede ni izustil. Iz rok mu je vzela kozarec, ga odložila na mizo in mu sedla v naročje. Spodnji del obleke je dvignila nad boke in se namestila na vzpetino, ki je silila iz njegovih hlač. Odpela je zadrgo, spretno ujela korenjaka, nato pa po nekaj sekundah že jezdila na njem.

Vedel je, da je to verjetno zadnji seks zanj, vsaj z njo, a se ni pretirano obremenjeval. O tem bo razmišljal kasneje. Zdaj mora znova poljubiti tiste prelepe prsi, jo grabiti za rit in jo nasaditi na svojega trdega tiča. Dvignil se je z njo vred in jo s  hrbtom položil na tla. Le za hip jo je pogledal vso predano, kako tišči svoje dolge noge narazen in mu kaže poplavljeno češpljico. Potem je zarinil vanjo svoje trdo orodje in se zabil na vso moč med njena stegna. Kriknila je, ga objela z nogami okoli hrbta in mu skozi zobe sikala, da je najboljši ljubimec na tem svetu. "Potem me ne bi zapuščala," je vendarle dejal. Nato nista več govorila, le še porivala sta se kot besni živali, glasno vzdihovala in si tu pa tam privoščila potezo, ki je prej ni bilo v njunem repertoarju. On jo je močno klofnil po zadnjici, ona pa ga je v zameno ugriznila v vrat. Kričala je vsakokrat znova, ko jo je nabodel in še pogumneje tiščala svoje noge v zrak. Nesramnost je kar puhtela iz nje in on je bil potreben grobega poslovilnega seksa.

Ne bo mu prišlo med njeni joški. Nikoli več. Za zadnjič ji je pripravil nekaj posebnega. Ko je začutil, da mu pod trebuhom premočno vre in da mu tiča v njeni ozki muci pošteno napenja, se je izvlekel, dvignil nadnjo in ji brizgajočega junaka vtaknil v njena pošteno odprta usta. Nič ni mogla. Le še debelo je pogledala in goltala, kar si je nedvomno zaslužila in ni ji bilo težko. Ob petih je bila dogovorjena, da odide na morje z nekim novim frajerjem. Baje ima hudega mercedesa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.