Magazin > Film & Glasba & TV
126 ogledov

Ukinili Romihovo Raketo

Boštjan Romih Žurnal24 main
Na Planet TV jeseni ne bodo predvajali oddaje o narodnozabavni glasbi Raketa.

"Letošnjo jesen Rakete na bo na sporedu Planet TV, saj imamo resničnostni šov Kmetija: Nov začetek, prihaja zabavna oddaja Bognedaj, da bi crknu televizor, prenavljamo pa tudi koncept O magazina, ki bo postal oddaja v živo, imenovana Zvezde Danes. Za jesen narodnozabavne oddaje nimamo v načrtih,“ pravijo na Planet TV.

Voditelj oddaje Boštjan Romih zaradi ukinitve ni razočaran, ga je pa vest presenetila. "Po pravici povedano, ukinitev oddaje prihaja v pravem trenutku. Za sabo imam čudno leto. Očetova smrt v meni še vedno odmeva in morda je dobro, da se bom imel sedaj s tem čas spopasti. Druga stvar pa je, da je oddaja potrebovala kreativni premor. Za pomlad tako načrtujemo novo oddaje,“ je za naš portal povedal Romih, ki pa več podrobnosti ni želel izdati. Povedal nam je le, da še ni odločeno, katera televizija bo oddajo, ki jo bodo z njim soustvarjali Jože Potrebuješ in ožja ekipa Rakete, predvajala. "Jeseni se bomo pogovarjali s Planet TV. Sicer ne bom dolgo počival. Če želimo z oddajo začeti že spomladi, bo treba v roke pljuniti že prihodnji mesec.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.