Magazin > VIP
489 ogledov

Ukradli njene gole fotografije

Jennifer Lawrence FameFlynet
Heker je izkoristil šibko točko spletnega shranjevanje dokumentov in fotografij in se dokopal do golih fotografij igralke Jennifer Lawrence.

Fotografije so na spletu zaorkožile včeraj. Na njih pomanjkljivo oblečene ali gole zvezdnice v zapeljivih pozah gledajo v objektiv. Heker trdi, da ima na desetine golih fotografij Jennifer Lawrence in tudi videoposnetke. Do njih naj bi se dokopal zahvaljujoč Applovemu iCloud sistemu za shranjevanje, ki naj bi imel šibko točko. 

Jennifer Lawrence je prek svojega tiskovnega predstavnika potrdila, da je na fotografijah ona. "Gre za grobo kršitev zasebnosti. Obvestili smo oblasti in bomo tožili vsakogar, ki bo objavil ukradene fotografije Jennifer Lawrence," je sporočil njen tiskovni predstavnik. 

Poleg Jennifer naj bi v napačne roke prišle tudi gole fotografije Kate Upton, Kim Kardashian, Mary Kate Olsen, Mary Elizabeth Winstead, Rihanne, Gabrielle Union, Hayden Panettiere, Kaley Cuoco, Hillary Duff, Care Delevingne, Ariane Grande, Kirsten Dunst, Hope Solo, Krysten Ritter, Yvonne Strahovski in Terese Palmer.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.