Šport > Nogomet
46 ogledov

Ultimat navijačev Maribora

navijači maribor trening Facebook
Nogometaše Maribora so na treningu pred derbijem z Domžalami obiskali navijači in jim postavili ultimat.

Aktualni državni prvak ima osem tekem pred koncem letošnje sezone Prve Lige TS štiri točke zaostanka za vodilno Olimpijo.

Vijoličasti so imeli v prejšnjem krogu lepo priložnost, da se Ljubljančanom, ki so remizirali z Gorico (1:1), približajo na dve točki zaostanka. vendar so igrali neodločeno z Zavrčem (0:0).

''Vsak se trudi prispevati svoj delež na vsaki tekmi, a se vedno ne izide po željah. Vedeli smo, da bi nam hitro vodstvo olajšalo nalogo in odprlo pot do zmage. Domači nogometaši bi se morali odpreti, imeli bi več prostora. Ni nam uspelo in nasprotnik je dobil dodatno energijo, mi pa posledično težave. Na specifičnem igrišču bi morali zadeti, ko smo v takšnih situacijah,'' je o delitvi točk z Zavrčem spregovoril Željko Filipović.
Člani navijaškega kluba Viole Maribor so se odločili, da državne prvake obiščejo na treningu, kjer so jim obelodanili svoj ultimat. ''Danes se je igralcem povedalo kaj zahtevamo od njih do konca sezone oz. postavljen je bil ULTIMAT 24 točk,'' so zapisali na družabnem omrežju Facebook.

Mariborčane v 29. krogu čaka tekma z Domžalami, Olimpija pa bo v nedeljo gostila Zavrč.

''Čaka nas preizkušnja proti ekipi s specifično postavitvijo na igrišču. Temeljito smo se pripravili, poskrbeli za nekaj novih rešitev. Prva naloga je, da bomo zelo gibljivi. Da bo pretok žoge na vseh delih igrišča enostaven in hiter. Morali bomo aktivirati vse moči, ne le na igrišču, ampak tudi na tribunah. Naredili bomo vse, kar zmoremo, da bomo v želeni podobi,'' pa je pred derbijem z Domžalčani razmišljal trener Darko Milanič.

Danes se je igralcem povedalo kaj zahtevamo od njih do konca sezone oz. postavljen je bil ULTIMAT 24 točk. Jutri se...

Objavil/a Viole Maribor 1989 dne 8. april 2016
Komentarjev 7
  • Avatar Leon
    Leon 08:45 11.april 2016.

    Viole so edina organizirana navijaška skupina v Sloveniji ,ki je ekipo Maribora ponesla do višav in so edini zaslužni ,da imajo polni stadion Ljudski vrt ! Poglejte ,kako bedno izgledajo prazne Stožice ob 200 gledalcih ?

  • e213b2535978aaf6e413f72233bf2dc07a5a81a8 17:35 10.april 2016.

    Fusbal in navijaške huliganćiće z zakonom prepovedat.Drugače pa navijači nimajo kaj postavlja ultimatov,razen,če niso tudi lastniki kluba?

  • d 16:43 09.april 2016.

    a jim navijaci dajejo place da "zahtevajo"