Šport > Nogomet
39 ogledov

Umazane igrice: Bale čaka zaradi Di Maríe?

Daniel Levy Tottenham Bale Real Madrid Dr Evil Austin Powers Reševalni pas/Twitter
Dva dni pred londonskim derbijem med Tottenhamom in Arsenalom se pojavljajo namigovanja, da Spurs s prodajo Garetha Bala zavlačujejo zaradi igric v zakulisju.

Po poročanju Sky Sportsa bo Tottenham s prodajo Garetha Bala k Real Madridu zavlačeval do zadnjih minut, da bi tako pokvaril načrte velikemu mestnemu tekmecu in bližnjemu sosedu Arsenalu

Predsednik Daniel Levy, ki si je letos še utrdil naziv najtršega pogajalca v svetu nogometa, bo tako namreč topničarjem onemogočil nakup Ángela Di Maríe. Realov krilni nogometaš bi se lahko večnim rivalom zato pridružil šele po velikem derbiju, ko bo posel za Bala dokončno gotov.

Tapias: "Tottenham zavlačuje"

O "težavah", ki jih ob prestopu Bala povzroča Tottenham, je v četrtek spregovoril tudi podpredsednik Reala Fernando Fernández Tapias, ki pa je izrazil prepričanje, da bo do multimilijonskega posla vseeno prišlo.

"Obstajajo težave, ampak verjamem, da jih na koncu ne bo," je dejal Tapias. "Mislili smo, da bo z nami tukaj (na prijateljski tekmi v A Coruñi, op. a.), ampak v tem trenutku ga ni še niti v Madridu, čeprav verjetno kmalu bo. Verjamem v to, čeprav tega ne morem trditi. Čakali bomo, ker zavlačujejo." 

Prispel paket iz Nemčije

Po španskih medijih se je v petek sicer začela pojavljati fotografija paketa, ki je na naslov Realove baze Valdebebas prispel ob deveti uri zjutraj. Nosil je ime Gareth Bale, iz Nemčije pa ga je poslal njegov opremljevalec Adidas. Šlo naj bi za nove športne copate, ki jih bo Valižan nosil ob uradni predstavitvi. V klubski trgovini je že pripravljena tudi njegova številka enajst.

Bale Adidas paket Madrid Real Madrid kopačke superge športni copati | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.