Magazin > Lepota & telo
127 ogledov

Umetne ima lahko skoraj vsaka

trepalnice
1/3
Saša Despot
Podaljševanje trepalnic je v tujini že pravi trend, pri nas šele dobiva na popularnosti. Postopek stane 160 evrov.

Podaljševanje trepalnic, ki poudarijo oči brez uporabe maskare, je premamilo tudi našo sodelavko Ano. "Ana se je odločila za naraven videz, zato bomo na njene trepalnice nanesli tri različne dolžine in dve različni debelini trepalnic," nam je pojasnila Nataša Rogelj iz salona Lady Lash. Podaljški, ki jih bodo nanašali na vsako Anino naravno trepalnico, so sintetični in bodo zdržali do pet tednov. "Zaželeno pa je, da se pride tretji teden na obnovo, pri kateri dopolnimo vse trepalnice, ki so izpadle," dodaja Rogljeva. Postopek traja dve uri in stane 160 evrov, vsi nadaljnji popravki pa stanejo od 50 do 90 evrov, “odvisno, po kolikšnem času pridete nazaj in koliko dela imamo z obnavljanjem”.

Za videz ključnih 24 ur

Ana bo morala prvih 24 ur po nanosu trepalnic paziti, da jih ne zmoči z vodo. "To je faza, ko se lepilo še suši. Kasneje pa je zelo pomembno, da trepalnic ne masti z olji ali kremami, da ne uporablja vodoodporne maskare in da ne uporablja oljnih čistil za make up," je še pojasnila sogovornica. "Če pa se bo vrnila po enem tednu, ker s čimerkoli ne bi bila zadovoljna, bomo brezplačno popravili, karkoli bi bilo treba." Ana se bo vmes lahko normalno ukvarjala z vsemi aktivnostmi, ki so del njenega življenja. "Trepalnice so neobčutljive na vodo, tako da lahko uživa na morju, se kopa, potaplja. Pomembno je, da jih ne masti."

Alergije so težava

Za podaljšane trepalnice se lahko odloči skoraj vsaka, ki nima preobčutljivih oči ali kože, neprimerne pa so tudi stranke, ki nimajo trepalnic ali pa so te močno poškodovane. Sicer pa vsako stranko pred postopkom vprašajo, ali ima kakšne alergije in ali ima občutljivo sluznico. "V takem primeru pred nanosom naredimo test z našimi 
materiali."

Prihodnji teden redno spremljajte, saj bomo objavili videoprispevek o tem, kako poteka postopek nanašanja umetnih trepalnic in kako je Ana zadovoljna z njimi po dveh tednih nošenja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.