Magazin > Film & Glasba & TV
29 ogledov

Umetniške drobtinice znova pod krošnjami

Umetniški sejem
1/15
Arhiv organizatorja
Sončna sobota je kot nalašč za sprehod po parku Tabor, kjer vas bodo jutri pod krošnjami znova čakale stojnice z umetninami nadobudnih ustvarjalcev.

Umetniški sejem bo jutri spet združil najrazličnejše ustvarjalce umetnin, modnih dodatkov, nakita, grafik, pohištva, posode in drugih umetniških drobtinic. Kreativni sejem ustvarjalcem omogoča, da ljudem predstavijo svoje izdelke in s tem povečajo svojo prepoznavnost, obiskovalcem pa omogoča nakup unikatnih izdelkov, ki jih lahko srečajo le redkokdaj.

Sejem bo razveselil tako ljubitelje unikatov kot tudi glasbe in kulinaričnih dobrot, saj bo v večernih urah odzvanjala glasba dueta Žige Murka in Gorana Krmaca, medtem ko bo kuhar svobodnjak Klemen Košir mimoidoče pocrkljal s svežimi namazi in hrustljavim pečenim kruhkom. Za adrenalinske podvige bodo v parku poskrbeli bojevniki Academie artis dimicatoriae, s pomočjo frizerja Saše Malija pa boste izpod krošenj odšli v lepši svet.

Najpogumnejši obiskovalci bodo lahko svojo ustvarjalnost preizkusili na delavnici izdelovanja okvirjev, za sprostitev v zelenju pa bo Knjižnica pod krošnjami bralcem ponudila zajetno zbirko knjig.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.