Magazin > VIP
25 ogledov

Umor in samomor napovedal v pesmi?

 Stephanie Moseley youtube.com
"Ubil bi lahko oba in vse končal s pokom,“ je v pesmi, ki jo je posnel leta 2010, zarapal Earl Hayes, ki je ubil svojo soprogo in nato storil samomor.

Včeraj je svet pretresla zgodba pevke in igralke Stephanie Moseley, ki jo je v valu ljubosumja ubil  mož, raper Earl Hayes.

Raper pa je o umoru in samomoru očitno razmišljal že leta 2010, ko je posnel pesem Suicide (Samomor). V omenjeni skladbi Hayes poslušalce nagovarja k umoru dekleta. "Je*** realno življenje, kazen odsluži takoj na mestu. Naj družina joče za dekletom. S sabo vzemi nekoga, ki si tega ni zaslužil. Vsem pokaži, da življenje ni popolno. Ko se razjeziš, je napočil čas, da pade zavesa. Ker je ta pesem zate,“ se glasi del besedila omenjene skladbe, v kateri mnogi prepoznajo usodo lepe  Stephanie. Sumljiva pa je tudi Hayesova pesem Introducing Hayes: "Hočem spoštovanje, četudi moram zanj umreti. Tudi, če bo nad mojo krsto stala moja družina in morala za to spoštovanje jokati.“

Stephanie je zaslovela s serijo Hit the Floor, ki so jo vrteli na VH1.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.