Slovenija > Črna kronika
46 ogledov

Motiv za umor 38-letnice še iščejo

policija trak Nik Rovan
Moški je s pištolo večkrat ustrelil 38-letno žensko. Policijska preiskava je še v teku.

V ponedeljek okoli 16.30 je prišlo do streljanja v gostinskem lokalu na območju Šiške v Ljubljani. 49-letni moški je večkrat ustrelil 38-letno Ljubljančanko, ki je za posledicami ran na kraju umrla. 

Policija je 49-letnemu moškemu odvzela prostost. Zanj je bilo odrejeno pridržanje. Policija še ugotavlja, kaj je bil motiv kaznivega dejanja in tudi ostale okoliščine. Med drugim ugotavljajo tudi, kakšen je bil odnos med pokojno in osumljencem.

Ogled kraja kaznivega dejanja še ni zaključen. Prav tako so še vedno v teku razgovori z očividci, forenzične preiskave in sodna obdukcija. Po zbranih obvestilih bo osumljenec s kazensko ovadbo priveden k preiskovalnemu sodniku. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 4
  • Karmen Karmen 10:49 19.april 2017.

    ...živela je tako kot je hotela,jaz nisem tista,ki bi lahko obsojala,vem le to,da nihče nima pravice odvzeti nekomu življenja,prav žalostno je prebirati komentarje....ker smo danes v takih časih ko ne veš kaj te čaka izza prvega vogala,.......pegovor:smejala se je sova ...prikaži več senici,da ima debelo glavo....nesrečna pa naj počiva v miru.....

  • smejka 18:49 18.april 2017.

    Veliko je tega,res.A mislim,da iz vas govori ljubosumje.Kaj partner zahaja pogosto v isti lokal?

  • jozicamurn 15:21 18.april 2017.

    Glede na leta razlike med njimi in glede na njen poklic imenovan "natakarica", bi prej rekla da gre za umor iz ljubosumja ali ker je pač flirtala z drugimi ipd. Vse te ženske, ki so v konstantnem stiku z moškimi ...prikaži več in živijo od nastavljanja jošk ter lažnih pogledov z nasmeškom, so ponavadi nagnjenje tudi k varanju. Celo upam si trditi, da mu je počil film ravno zaradi tega. Nikoli se ne ve, ampak najverjetneje je to to.