Svet
9 ogledov

Umoril dva zaradi dekleta in otroka

Dvojni umor v Zagrebu Youtube
V okolici Zagreba naj bi hrvaška policija že prijela moškega, ki je osumljen umora dveh moških včeraj popoldne na območju Dubrave.

Okoli 17. ure včeraj se je na območju Gornje Dubrave na Hrvaškem zgodil dvojni umor. Napadalec je z nožem zabodel dva moška, stara 67 in 42 let, so povedali zagrebški policisti. Storilec je s kraja dogodka pobegnil, a ga je policija včeraj zvečer že prijela. 

Neuradno naj bi bile povod za dejanje družinske razmere. Morilcu je menda prekipelo, ker je njegova nekdanja partnerka otroka odpeljala iz vrtca, kar je razumel kot ugrabitev. V četrtek zjutraj je pred hišo, kjer je stanovala z novim partnerjem, z avtomobilom povzročal hrup in vznemirjal stanovalce. Popoldne pa se je vrnil, a takrat oborožen. 

Umoril je očeta novega partnerja in še eno osebo, za katero še ni znano, kako je sorodstveno povezana. Policija več informacij o tragičnem dogodku ne daje, saj je preiskava še v teku. 

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.