Svet
10 ogledov

Umoril pranečakinjo pevca Johnnyja Casha

Cash je umrl leta 2003, star je bil 71 let. (Foto: EPA) Žurnal24 main
Odvisnik od drog je umoril Courtney Cash, pranečakinjo najbolj znanega country pevca vse časov Johnnyja Casha.

23-letno Courtney Cash je ubil njen znanec Wayne Gary Masciarella. Courtney, njen fant William Austin Johnson in Masciarella so večer pred tragičnim dogodkom preživeli skupaj. Par je nato Masciarello povabil v svoj domov, v katerem je v jutranjih urah izbruhnil prepir. Masciarella je zgrabil za nož in par pred očmi njune 20-mesečne hčerke napadel. Johnson je pograbil hčer in se zvlekel do avta, za sabo pa je moral pustiti svoje dekle. Na poti v bolnišnico je poklical policijo, ki pa je prišla prepozno. Truplo 23-letnice je našla v leseni skrinji.

Masciarella, ki je stari znanec policije in naj bi bil odvisen od drog, so kmalu po umoru aretirali. Čez nekaj dni bi moral zaradi kraje pred sodnika. Sedaj mu bodo sodili zaradi umora.

Na tragično smrt se je odzval brat Johnnyja Casha, Tommy Cash, ki je svoje Facebook prijatelje prosil, naj molijo za njegovo družino, ki prestaja težke čase.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.