Magazin > VIP
40 ogledov

Umorili nečaka modne oblikovalke, ki oblači prve dame ZDA

Carolina Herrera Profimedias
Nečaka Caroline Herrera po ugrabitvi ubili.

Reinalda Joseja Herrero, 34-letnega nečaka modne oblikovalke Caroline Herrera, so umorili. Njegovo truplo in truplo njegovega partnerja Fabrizia Mendoze so našli v tovornjaku v Caracasu. Oba sta bila ugrabljena med večerjo zunaj Caracasa. Kot poročajo venezuelski mediji, naj bi družina že plačala odkupnino za Reinalda in njegovega partnerja. Moška so našli zvezana in ustreljena v glavo, poroča časopis El Cooperante.

Venezuelska oblikovalka, ki je oblačila prve dame kot so Jackie Kennedy, Laura Bush in Michelle Obama, je kritizirala predsednika Nicolasa Maduro, ki ga je označila za 'komunističnega diktatorja'.

"Z družino se zahvaljujeva za prijaznost. Naše edino upanje je, da bo ozaveščanje o umoru našega mladega Reinalda in njegovega sodelavca Fabrizia uspelo zmanjšati prelivanje krvi in umorov, ki se pojavljajo med mladimi v Venezueli," je Caroline napisala pod fotografijo na Instagramu.

 

A post shared by Carolina Herrera (@houseofherrera) on May 13, 2017 at 7:03am PDT

 
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.