Magazin > VIP
125 ogledov

Umorili vnukinjo Morgana Freemana

Morgan Freeman E'Dena Hines Profimedias
Morgan Freeman žaluje. V New Yorku so umorili njegovo vnukinjo Edeno Hines.

Edena Hines je bila 33-letna vnukinja znanega hollywoodskega igralca Morgana Freemana. Pretekli vikend so jo na newyorški ulici zabodli do smrti.

Po poročanju ameriških tabloidov, so očividci poklicali policijo in prijavili napad na temnopolto žensko ob treh zjutraj. Na tleh so našli hudo poškodovano Edena, ki so jo prepeljali v bolnišnico. Poti do bolnišnice zaradi težkih poškodb ni preživela.

Žrtev eksorcizma?

Tuji mediji poročajo, da naj bi 33-letnico zabodel njen fant Lamar Davenport, ki naj bi nad njo izvajal eksorcizem. Očividka, ki živi v ulici, kjer je bila Edena umorjena, je v stanovanje slišala, da se je na ulici nekdo zadrl: "Jezus Kristus je rojen!“ in nato glasen ženski krik. Ko je pogledala ven, je videla moškega nad ženskih telesom, ki je ležal na tleh v mlaki krvi in kričal: "Izginite zli demoni!“ Drugi očividec je to potrdil: "Drl se je: 'Izginite duhovi, izginite zli duhovi. V imenu Jezusa Kristusa vas bom odgnal!'“ Dodal je, da naj bi Lamar svoje dekle navidezno zabadal vse dokler ni prišla policija, čeprav kasneje v rokah ni imel več noža.

Davenporta, ki naj bi imel že nekaj let težave z drogami, so aretirali isti večer in ga odpeljali v bolnišnico, kjer naj bi preverili njegovo psihično zdravje.

Za medije je spregovoril Ray Rosario, najboljši prijatelj Edene in Lamarja, ki je tisti dan večerjal z njima: "Še vedno skušam razumeti, kaj se je zgodilo. Ujet sem med sovraštvom, ki ga zdaj čutim do Lamarja, moje ljubezni do njega, saj mi je kot brat, poleg tega pa se mi srce trga ob misli na Edeno.“

Freeman se je zahvalil za sočutje

Na svojem Twitter profilu je igralec zapisal: "Rad bi se zahvalil za ogromno podporo in ljubezen meni in moji družini v teh hudih časih, ko žalujemo za mojo vnukinjo Edeno Hines. Iz srca vam hvala!“

"Svet ne bo nikoli poznal njenega talenta za umetnost in nikoli ne bodo videli, kaj ima ponuditi svetu. Njeni prijatelji in družina smo počaščeni, da smo jo lahko poznali,“ je v uradni izjavil povedal 78-letni igralec Freeman in dodal: "Njena zvezda bo še naprej svetila v naših srcih, mislih in molitvah. Naj počiva v miru.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.