Slovenija > Črna kronika
49 ogledov

Umorjeni deček kot bi bil neviden

(Foto: iStockphoto) Žurnal24 main
Skrivnosten umor osemletnega Lorisa ponuja vedno več vprašanj. Mati trdi, da ga je pustila pred šolo, kamere ga niso ujele.

“Kriminalisti so na zaslišanje povabili tudi mati umorjenega dečka. Najbrž zato, da bi natančno preučili potek dogodkov pred izginotjem,” piše italijanski Today. Kot smo poročali včeraj, so v soboto na robu mesta Santa Croce Camerina na Siciliji v globokem jarku našli truplo osemletnega Lorisa Stivala. Mati naj bi ga zjutraj odpeljala do šole, deček pa se v šoli ni nikoli pojavil. Njegovo trupelce je še istega dne našel lovec.

Nevidni deček 

Kriminaliste pa zdaj begajo številni posnetki kamer, kjer nikakor ne morejo zaslediti otroka. Ena od kamer je usmerjena tudi na vhod, kjer naj bi mati zjutraj odložila sina. Na posnetku naj bi se videl avtomobil matere, Lorisa pa ne. Poleg tega številni posnetki drugih kamer ne zasledijo Lorisa niti pred 8.30, ko naj bi ga mati odložila pred šolo. Na kamerah lahko zasledijo avtomobil matere med potjo od doma do šole, v avtu pa lahko vidijo tako mati kot Lorisovega mlajšega bratca. Obrisa ubitega dečka ne vidijo nikjer, je kot bi bil neviden, pravijo italijanski mediji.

Pred šolo dečka so včeraj našli tudi modre otroške spodnje hlačke. Mati pravi, da niso Lorisove, a so jih kljub temu poslali na test DNA. Rezultati bodo znani prihodnji teden. Truplo Lorisa naj bi namreč bilo brez spodnjih hlač.

Včerajšnji članek najdete tukaj.

Komentarjev 1
  • Nevtrino 07:25 07.december 2014.

    Ali imate pri zurnalu24 koga, ki zna sklanjati samostalnik mati? 4. sklon je mater!