Magazin > VIP
312 ogledov

Umrl igralec, ki je ubil Brandona Leeja

Michael Massee Profimedias
Umrl je Michael Massee, igralec, ki ga veliko ljudi pozna zaradi nesreče, ki se je pripetila na snemanju filma, kjer je ustrelil sina Brucea Leeja.

Michael Massee, igralec, ki ga bomo na žalost najbolj poznali kot tistega, ki je po nesreči ubil sina Brueca Leeja, takrat 28-letnega Brandona Leeja, je umrl v v svojem 62. letu starosti.

Njegovo smrt je prvi potrdil igralec Anthony Delon, ki je informacijo potrdil novinarju ameriškega medija The Hollywood Reporter. Anthony in Michael sta sodelovala pri snemanju francoske televizijske serije Interventions. Vzrok njegove smrti za enkrat še ni znan.

Brandon Lee | Avtor: Profimedias Profimedias
Tragična nesreča na snemanju

Spomnimo: Na snemanju filma Vran je med snemanjem scene Michaelov lik moral 'ustreliti' Brandonovega. Na snemanje je nekdo prinesel pravo pištolo in jo zamenjal z lažno, ki so jo sicer uporabljali na snemanju. Ko je Michael potegnil petelina, je soigralca ustrelil v trebuh. Sin igralca Brucea Leeja je umrl nekaj ur kasneje, saj je podlegel poškodbam. "Mislim, da po čem takšnem ne moreš okrevati. Grozno," je takrat za medije povedal pokojni Massee.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.