Magazin > VIP
389 ogledov

Umrl je Milan Belec iz šova Kmetija: Nov začetek

karolina, milan Bojan Puhek/Planet TV
Umrl je Milan Belec, mentor iz šova Kmetija: Nov začetek.

Danes zvečer je v 64. letu starosti nenadoma in nepričakovano umrl Milan Belec, poroča portal Prlekija-on net. Simpatičnega Milana je Slovenija spoznala v šovu Kmetija: Nov začetek. Skupaj z mentorico Karolino sta tekmovalcem predstavljala tedenske naloge in jim z nasveti stala ob strani.

"Milan je bil širše prepoznana osebnost, saj je s svojim odnosom do prleške kulturne dediščine sodeloval pri neštetih projektih in ogromno pripomogel k večji prepoznavnosti Prlekije," še piše omenjeni portal.

Ostali brez besed ...

"G. Milan Belec, mentor Milan kot si ga bova zapomnila za celo življenje. Človek, ki je s svojo predanostjo in ljubeznijo do svoje družine in svojega rojstnega kraja za seboj pustil bogato zapuščino. Človek, ki je verjel, da je vse mogoče, če se za to potrudiš. Hvala vam za vaše nasvete, sočutnost in predvsem vašo srčnost, ki smo je bili deležni na Kmetiji: Nov začetek. Nikoli vas ne bova pozabila, počivajte v miru. Faki in Maruša," sta se od Milana poslovila tekmovalca druge sezone Kmetije: Nov začetek Faki in Maruša, Barbara I. pa je zapisala: "Počivaj v miru.. dragi Mentor... in hvala za vse.. znanje, dobroto, pozitivo .. komaj verjamem, da je to res...."

"Nimam besed... Pred nekaj urami se je nenadoma ustavilo dobrodušno srce našega dragega mentorja iz Kmetije: Nov začetek. Gospod Milan Belec je med nas razdelil vse kar je bilo namenjeno - nasmeh, ki ostane... prijaznost... topel stisk roke, ki se zapiše v srce, ... iskrice v očeh... in ljubezen do prelepe Prlekije. Zelo lepo vas je bilo spoznati, Milan! Mnogi vas bomo zelo pogrešali! Iskreno sožalje vsem domačim in prijateljem!" pa je bila šokirana Saša Lendero, voditeljica Kmetije.

Za žalostno vest je izvedela tudi Jasna Kuljaj, voditeljica oddaje Brez cenzure, ki je na Facebooku zapisala, da je ostala brez besed ...

 

Še več odzivov na njegovo prezgodnjo smrt najdete TUKAJ.

Komentarjev 4
  • YASSIR 12:07 11.februar 2016.

    zanimivo je da je če se ne motim tudi pri POP TV .jevi kmetiji umrl mentor celo med snemanjem šova. 1 in drugo sezoo je oddelal v celoti potem pa je bil v kmetiji slavnih 2 tedna potem ...prikaži več ga pa je zamenal drug mentor.nikdar ne veš kdaj pride matilda ko pride pride v naši moči je živiš polno življenje in ko pride ta čas za odhod ne obžaluješ ničesar.

  • c1305166 11:42 11.februar 2016.

    Seveda v življenju stvari niso tako preproste. Hrana in okolje imate velik vpliv, a je še nešteto drugih stvari, ki vplivajo na življenje in smrt. Spodnji kometar pa ima minuse verjetno zato, ker se bere dokaj očitajoče (češ, poln nasvetov, ...prikaži več pa umre.. kaj so mu pomagali), pa je človek ravnokar umrl in mogoče takšna pametovanja niso v tem trenutku ravno primerna.

  • leonardo 07:57 11.februar 2016.

    Ne vem sicer, zakaj je zgornji komentator dobil minus, ampak vedno bolj sem prepričan, da nima ne hrana ne okolje nič pri tem kdaju boš umrl. Usoda je pač taka. Umreš lahko ob najboljši oskrbi in najbolj zdravim življenjem. Se ...prikaži več je s tem pač treba sprijazniti. Gospoda ne poznam, ker tudi jaz tovrstnih šovov ne gledam, družini pa izrekam sožalje ob težki izgubi.