Magazin > VIP
303 ogledov

Umrl je Tomaž Ambrož

Tomaž Ambrož mediaspeed
Umrl je plesni koreograf, pedagog in podjetnik Tomaž Ambrož, poznan tudi kot avtor Maturantske parade, dekan Akademije za ples in ustanovitelj plesne šole Urška

"Nepričakovano nas je zapustil Tomaž Ambrož, velik človek, ki je v plesnem svetu pustil ogromen pečat. Iskreno sožalje ekipe plesne šole Urška in njenih plesalcev. Za vedno boš ostal v naših srcih," so zapisali na Facebook strani plesne šole Urška. 

Ambrož je bil učitelj družabnega plesa, rokenrola in break dancea ter trener športnega plesa, diplomiral pa je na fakulteti za strojništvo.

"Vsako leto naučimo četvorke tisoče maturantov, pa sem si rekel, zakaj jih ne bi enkrat povabili vseh skupaj na največji maturantski ples. Ko sem poskušal prijaviti Guinnessovi knjigi rekord, jim to ni bilo dovolj zanimivo. Tako sem se domislil sinhronega plesanja na več lokacijah hkrati, kjer vsi plešejo na glasbo, ki je oddajana preko radijskih valov," je po pisanju rtvslo.si pred časom dejal Ambrož.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.