Svet
32 ogledov

Umrl med darovanjem sperme

Zheng Gang youtube.com
Zheng Gang je med darovanjem sperme umrl. Sodišče odločilo, da njegova družina ni upravičena do odškodnine.

Družina 23-letnega Kitajca Zhenga Ganga, ki je umrl med darovanjem sperme, je od spermalne banke, ki je del tamkajšnje univerzitetne klinike, zahtevala odškodnino v višini pol milijona evrov. Prepričani so namreč, da ga je banka silila k pogostemu darovanju sperme. Sedaj je padla sodba - sodišče družini ni ugodilo.

Izdalo ga je srce

Ker se Gang, študent medicine, po dveh urah ni vrnil iz kabine, so uslužbenci klinike vdrli v sobico in mladeniča našli na tleh. V rokah je še vedno stiskal pornografsko revijo. Njegovo življenje so poskušali rešiti, a je pomoč prišla prepozno. Kot so pozneje ugotovili, je 23-letnik umrl zaradi srčne kapi.

Gang, ki je spermo redno daroval od leta 2011, je umrl februarja 2012. Kot poročajo, je spermo v roku nekaj dni daroval kar štirikrat. Zdravniki se branijo, da so mladeniča vsakokrat pregledali in da pri njem niso odkrili nobenih zdravstvenih težav.

Na Kitajskem imajo zaradi onesnaženosti velike težave z neplodnostjo. Da bi darovalcem olajšali delo, so izumili celo poseben stroj. Več v videu.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.