Magazin > VIP
108 ogledov

Umrla Debbie Reynolds, dan po smrti svoje hčere Carrie Fisher

carrie fisher, debbie reynolds Profimedias
V 85. letu starosti je umrla igralka Debbie Reynolds, znana po muzikalu Ples v dežju.

Reynoldsovo je dan po smrti njene 60-letne hčerke, igralke Carrie Fisher, zadela kap.

Ob njej je bil njen sin Todd, saj sta načrtovala pogreb priljubljene Fisherjeve. Todd je povedal, da je njegova mama 15 minut pred kapjo rekla, da hčer zelo pogreša in da želi biti z njo. "Zdaj je s Carrie," je še dodal.

Viri blizu družini so povedali, da je 84-letno zvezdnico v zadnjem letu zadelo več manjših kapi in da je bil zanjo stres zaradi hčerine smrti enostavno prevelik.

Debbie Reynolds se je od Carriejinega očeta Eddieja Fisherja ločila, ko je izvedela, da jo je varal s Elizabeth Taylor. Ta se je s Taylorjevo pozneje poročil, a zakon ni dolgo zdržal, saj ga je Elizabeth zapustila za Richarda Burtona. Debbie je leta pozneje v nekem intervjuju povedala, da ji je Taylorjeva naredila veliko uslugo, saj njen zakon ni bil srečen. "Nisem se mu zdela duhovita. Nisem bila dobra v postelji, nisem dobro kuhala. Kaj je torej imel? Prikupno deklico s privihanim nosom. V bistvu mi je rekel, da je bilo to vse, kar je želel od mene. Bolje, da otroci podedujejo tvoj nos, je še izjavil."

Zvezdnica je bila sicer najbolj znana po vlogi v muzikalu Ples v dežju in filmu Tammy and the Bachelor, za vlogo The Unsinkable Molly Brown pa je bila celo nominirana za oskarja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.