Magazin > VIP
140 ogledov

Umrla je Bobbi Kristina Brown

whitney houston, bobbi kristina
1/9
Profimedias
V 23. letu je umrla Bobbi Kristina Brown, edinka pokojne glasbene dive Whitney Houston.

Pretekli vikend se je poslovila edinka Whitney Houston 22-letna Bobbi Kristina Brown, ki je januarja letos padla v komo po tem, ko so jo nezavestno našli v kadi, polni vode. Umrla je v hospicu v Atlanti.

"Bobbi Kristina, ambiciozna pevka, je umrla v nedeljo 26. julija, obkrožena s sorodniki. Končno je v miru odšla v božje roke. Še enkrat bi se radi zahvalili vsem za ljubezen in podporo v zadnjih nekaj mesecih,“ je za medije povedal predstavnik za medije.

22-letnico je 31. januarja v kadi, polni vode, našel fant Nick Gordon. Takrat so jo takoj odpeljali v bolnišnico, kjer je bila priklopljena na aparature, ki so ji pomagale dihati. Zaradi hudo oteklin možganov niso vedeli, kaj lahko pričakujejo.

Bobbi Kristina je bila edinka Whitney Houston in Bobbyja Browna, ki sta se ločila, ko je bila hčerka še najstnica. Preden je umrla njena mama je Bobbi Kristina velikokrat nastopila z njo na odru in ob tem izrazila željo, da si želi glasbene kariere.

Sporna zaroka

Leta 2014 je Bobbi povedala, da je zaročena z Nickom, za katerega je pred leti govorila, da ji je kot veliki brat, zato so mnogi govorili, da je njun odnos sporen. Mediji so celo ugibali, če je pokojna Whitney Nicka posvojila, saj je ta že nekaj časa živel z njimi. "Mama ga nikoli ni posvojila. Ona je bila tista, ki mi je povedala, da bova zagotovo slej kot prej postala par. Poznala me je bolje kot kdorkoli drug,“ je na Facebook takrat napisala Bobbi Kristina.

"Krissi se ne drogira"

Njeno smrt oziroma nesrečo, ki se je pripetila, velikokrat primerjajo s tisto, ki se je zgodila Whitney. Tudi njo so našli v kadi, polni vode, a žal mrtvo. Pevka je umrla zaradi kombinacije srčne kapi, utopitve in kokaina. Za Kristino so takrat ugotavljali, da so okoliščine njene nesreče sumljive. Kot je povedal njen bratranec YF Kennedy: "Krissi se ne drogira. Ne pije alkohola in se ne drogira. Tudi kajenje je zelo zmanjšala. Svoj prosti čas želi nameniti ustvarjanju glasbe, poleg tega pa si prizadeva, da bi bila zdrava in da bi njen glas, ki je zelo lep, ostal čist,“ in dodal: "Še vedno žaluje za mamo, a se trudi, da bi ostala čim bolj pozitivna.“

Komentarjev 1
  • Majazmaja 09:18 27.julij 2015.

    Nekateri ljudje nikoli ne bi smeli imeti otrok. Ubogo dekle.