Slovenija
79 ogledov

Umrla je Fani Eršte

Fani Eršte Saša Despot
Umrla je brezdomka Fani Eršte, ki se je lani potegovala za predsedniški položaj.

V novomeški bolnišnici so za Dolenjski list potrdili, da je v soboto pri njih umrla brezdomka Fani Eršte.

Erštetova je lani napovedala, da se bo potegovala za predsedniško funkcijo, vendar uradne kandidature ni vložila, saj ni zbrala dovolj podpisov.

Izdalo jo je srce

Nekdanji poslanec Zaresa Franci Kek je na Twitterju zapisal: "V soboto dopoldne je zaradi težav s srcem v novomeški bolnišnici umrla naša Fani."

In še: "Fani, kam greš?" "Na vlak." "Ja, ampak kam?" "Ko si utrujen, ne razmišljaš, kam." Odpeljala se je.

Komentarjev 14
  • tayi177 00:53 23.januar 2013.

    Preberite si članek (tu na Žurnalu) z naslovom "Kdo je predsedniška kandidatka Fani?", kjer na koncu piše:"Po komentarjih na forumih naj bi bila tudi nasilna. Drla naj bi se na ljudi, ki ji ne želijo dati denarja, nekatere ...prikaži več pa naj bi tudi udarila, kar pa sama zanika. 'To ni res,' je dejala."

  • tayi177 20:36 22.januar 2013.

    Vsi napadate komentar od "frnazzi" (21.1.2013, 12:57), tudi jaz ne bi nikoli zanjo rekel da je "gnoj". No way. Ampak res pa je (a je kdo že imel opravka z njo ko je prosjačila) znala biti zelo vsiljiva in neprijetna, ...prikaži več dejansko res točno kot se je izrazil "frnazzi", včasih prav napadalna. :( Drugače pa R.I.P.

  • tikica 18:50 21.januar 2013.

    Od kod vam podatek ,da je brezdomka????? Že nekaj let je imela neprofitno stanovanje!Ne glede na njeno obnašanje do ljudi ,si ne zasluži žaljivih pisanj. Samo ona je vedela in čutila koliko ji je bilo dano ljubezni v otroštvu ...prikaži več in kasneje.Menim ,da nič...Poleg tega je rodila in so ji otroka takoj po porodu odvzeli.Sledila so ji le še pomoje tabletke na tabletke.....,še zdaleč ni debela od kalorične hrane.....pustite jo ,naj ima vsaj sedaj božji mir....