Slovenija > Črna kronika
25 ogledov

Med poziranjem za selfie se je ustrelila

Mlada Rusinja se je po nesreči ustrelila v glavo s pištolo, medtem ko je pozirala za selfie, je sporočila policija v Moskvi.

21-letna uslužbenka je v svoji pisarni našla 9-milimetrsko pištolo, ki jo je tam pustil eden od varnostnikov, in se odločila, da se z njo fotografira, a je bilo to zanjo skoraj usodno.

Medtem ko je skušala posneti selfie z eno roko, v drugi pa je držala pištolo, je pomotoma pritisnila na sprožilec in se ustrelila v sence.

Nesreča se je zgodila že v četrtek, policija pa je dogodek potrdila v petek, potem ko so nesrečno žensko prepeljali v moskovsko bolnišnico. Tiskovna predstavnica bolnišnice je sporočila, da je njeno stanje resno.

Policija sedaj preiskuje okoliščine v zvezi z nesrečo, predvsem, kako je pištola, ki naj bi jo eden od varnostnikov pustil v službi dva tedna prej, preden naj bi odšel na dopust, prišla v roke ženske, je sporočil tiskovni predstavnik policije.

Brezglavo snemanje selfiejev

Poziranje za selfie in objavljanje le-teh na internetu je sicer spodbudilo ljudi po svetu k tveganim početjem, še navaja AFP. Ena od raziskav je pokazala, da je v ZDA 17 odstotkov Američanov že naredilo selfie med vožnjo.

 - PREBERITE ŠE: Selfieji, posneti tik pred smrtjo

Nevarno poziranje za selfie je bilo celo usodno za mladega Singapurca, ki je na indonezijskem otoku Nusa Lembongan v bližini Balija v četrtek splezal na pečino, pri tem ga je odplaknil val. 21-letni Mohamed Aslam bin Shahul je padel v morje z dveh metrov višine in umrl, je v petek poročal časnik Jakarta Post.

Komentarjev 3
  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 17:20 23.maj 2015.

    A nimajo pištole zatič al neki da pač ne morš ustrelit ? čudno mi je da bi nekdo pustu pištolo v pripravljenosti. Sicer pa slikanje s pištolo men ni čist nič simpatično...zgleda mi bolano, morilsko...

  • maresem 16:33 23.maj 2015.

    Krava...

  • marabunta 12:25 23.maj 2015.

    morš bit res totalno ubrisan, da se slikaš z nabito pištolo v roki....ja, in potem bi to objavila na spletu in bi bila velika frajerka, ubogo revše brezglavo !! na žalost je takih in podobnih "junakov" povsod dovolj in marsikdo ...prikaži več na koncu naredi svoj poslednji selfie !!