Svet
32 ogledov

Umrla na poti domov po uspešnem zdravljenju raka

EgiptAir EPA
V strmoglavljenju letala EgiptAir sta umral mož in žena, ki sta se v domovino vračala po tem, ko so ženi uspešno pozdravili raka. Za zdravljenje sta prodala vse svoje imetje. Za sabo sta pustila tri otroke.

31-letni Ahmed Ashery, je za operacijo žene s katero je bil poročen osem let, prodal družinsko stanovanje in avto, pisanje egiptovskega časopisa Masrawy povzemajo britanski mediji.

"Rotil sem ju, naj ostaneta v Egiptu"

"Ahmed je prodal vse, da bi rešil ženino življenje," razlaga Mohamed al-Shenawi, družinski prijatelj, ki je, kot pravi, par rotil, naj ne gresta v Pariz. "Svetoval sem mu, da sprejme božjo voljo in poišče zdravljenje v Egiptu, namesto, da gre na pot." 

Po mesecu dni bi se ponovno objeli

Par, ki je mesec dni preživel v Parizu, kjer so ženo operirali, je sina in hčerki pustil v varstvu pri očetovi materi v Egiptu. V ponedeljek so jim sporočili, da se končno vračajo k njim. V sredo sta se, v prepričanju, da bosta kmalu spet objela svoja otroka, vkrcala na let 804 proti Kairu. Letalo je nekaj ur kasneje strmoglavilo v Sredozemsko morje.

Preberite tudi:

Znane nove podrobnosti strmoglavljena letala EgyptAir

 

 

Komentarjev 2
  • ojla 11:24 22.maj 2016.

    Adijo varnost v Evropi , zakaj nekateri tako radi uničujejo nedolžna življenja ?Bežijo pred vojno in nas sovražijo. To je zelo zahrpten narod ,saj smo povsod v nevarnosti.

  • zkvazdjkrregistracijozahtevate 00:00 22.maj 2016.

    Žalostno...daš tako težko bolezen z muko čez, se pozdraviš takoj zatem pa umreš.